Eliberarea si Libertatea NoastraCând eroii sunt eliminaţi de către duşmanii acelui neam
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon Când eroii sunt eliminaţi de către duşmanii acelui neam

http://universdecopil.ro

http://universdecopil.ro

Motto: ”Duşmanii unui neam pot să existe chiar şi în epoca modernă.

Aceştia îngenuncheză un popor în numele unor principii frumoase, dar aplicate greşit.”

 

Asistăm în ultimii zeci de ani la o continuă şi puternică lovitură dată eroilor neamului românesc, exprimată prin trusturile mass-media şi prin partidele politice. Sistematic, anumite personaje publice, anumite ONG-uri ajung să exprime opinii prin care diminuează rolul şi importanţa din ce în ce mai multor români remarcabili pe care i-a avut istoria noastră. În publicaţiile scrise, în cadrul unor emisiuni TV şi la ştiri, se mai adaugă câte o pată, câte o murdărie mai niciodată dovedită asupra eroilor neamului  românesc.

Teoretic, eroii unui neam se înmulţesc cu fiecare an, însă în România, eroii acesteia, an de an, încep să dispară şi să devină indezirabili. Eroii neamului românesc nu se mai potrivesc tabloului promovat cu insitenţă de aşa numitului “politically correctly”. “Politica corectă” occidentală este omologul bolșevicului “dușman al poporului”.

Acest concept adoptat de întreaga civilizaţie modernă, occidentală cere majorităţii locale (regionale) să aibă o atitudine corectă faţă de minorităţile de orice tip. O atitudine foarte bună, aș zice eu. Problema acestui concept apare atunci când, pentru a nu se leza minorităţi, se ajunge să se nedreptăţească adevăruri istorice, faptice şi, în special, să se lezeze majorităţile. Acestea din urmă sunt silite să adopte o atutidune îngăduitoare, lipsită de demnitate, plină de umilinţă, în numele unui concept care nu respectă adevărul, de foarte multe ori. Ba mai mult, există pedepse drastice sub formă de închisoare, cu amenzi în bani, considerabile şi cu pierderi ale unor drepturi civile. Nu mai vorbim de tăvăleala pe care o face mass-media la nivel public.

“Politically correctly” a apărut ca o necesitate care să aplaneze, să stopeze abuzurile gloatelor majoritare asupra unor indivizi, aflaţi în minoritate, care aduceau ceva nou, neîntâlnit până atunci în comunitate, ca o formă a libertăţii individuale și de grup. În timp, însă acesta s-a transformat într-o armă puternică a globalismului asupra comunităţilor regionale, cu scopul de a le distruge încet şi sigur.

O zonă atacată cu predilecţie de fanii “politically correctly” este cea a unităţii naţiunii, a valorilor, tradiţiilor acesteia. Aceşti fani urmăresc aplicarea principiului uniformizator între majoritate şi minoritate, fapt dureros şi imposibil. Nu poate fi adus la un numitor comun interesul unui popor cu interesul unei minorităţi alogene venite pe teritoriul celui dintâi.

Cine ar putea să lovească în eroii care au făcut posibilă existenţa unui neam? Ce categorii de oameni ar fi aceştia?

Ar putea fi cei proşti care nu înţeleg rostul unui erou al neamului sau cei care nu pricep că faptele unui anumit membru al neamul său, care a trăit în trecut sau care le este încă contemporan,  chiar au avut un rol important.

Ar putea fi cei care nu sunt caracterizaţi de acel sâmbure al stării de demnitate a unei vieţi libere. Cei care sunt umili, cu capul plecat, cerşetorii de milă şi privilegii de la cel cu pumnul tare. Nu poţi să le ceri acestora o atitudine de erou. Aceştia nu pot recunoaşte un erou atunci când îl vâd. Chiar îl vor urâ, îl vor vedea ca pe un inadaptat al societății, care le mai încurcă și planurile.

Ar putea fi cei vânduţi. Acesta poate fi angajatul unui ONG care face propaganda globalizării, aşadar cum ar putea el să se opună liniei politice care îi asigură un trai îndestulat lui și familiei sale?! Dacă sponsorul cere şi plăteşte, naţiunea şi eroii pot fi ignoraţi şi chiar batjocoriți. Dacă plăteşte bine şi asigură burta, eroii pot fi desfiinţaţi prin diverse acţiuni împotriva lor.

Ar putea fi însăşi duşmanii nedeclaraţi ai neamului. Faptul că o ţară nu se află în război, nu înseamnă că nu are duşmani!!! Faptul că războaiele au fost cândva în trecut, nu înseamnă că acum nu ar fi un război în plină desfășurare. De fapt, toate ţările se află într-un război economic.

Este epoca RĂZBOIULUI ECONOMIC ŞI MEDIATIC!!!

De ce am crede că într-o lume civilizată, precum cea Vestică, în care includem Europa, nu ar exista încă un război al naţiunilor? Aşa ceva (războiul) nu va dispărea atât timp cât omul va dori să fure de la un altul datorită lenei sale, datorită dorinţei sale de înavuţire rapidă.

Chiar dacă nu reuşim să identificăm duşmanii României, faptele din mass-media românească sunt dovada că avem duşmani. Propaganda n-ar avea însă efect dacă n-ar fi ajutată şi de un context legiferat corespunzător.

Noi, oamenii normali suntem datori să ne împotrivim aplicării “incorecte” a conceptului de “politică corectă”. Să ne opunem din ce în ce mai mult propagandei statului şi a mass-mediei prin care aceştia urmăresc să şteargă tradiţia şi eroii neamului. Măcar pentru faptul că dacă acei eroi n-ar fi existat, posibil ca nici o parte dintre noi să nu mai fim azi.

Prin urmare, dacă un duşman al neamului românesc vine şi spune : X a făcut fapte reprobabile, împotriva nu ştiu cărei minorităţi şi trebuie renegat, uitat, noi avem datoria să analizăm situaţia, chiar să ne documentăm, iar abia apoi să acceptăm sau nu varianta oficială.

În momentul în care statul are acţiuni împotriva poporului său sunt două motive: ori statul e prost, incompetent, ori statul a fost infiltrat de duşman. Personal, consider că nu poţi ajunge în conducerea statului, în fruntea poporului dacă eşti prost şi incompetent. Varianta rămasă este, fireşte, aceea că statul român este infiltrat de grupuri de interese duşmane românilor.

Aşadar, eu nu sunt surprins când se dau legi împotriva eroilor români.

P.S. Dușmanii reali ai României nu sunt păpușile din politică și mass-media, ci păpușarii organizați dincolo de nivelul politic, ei sunt transpartinici și transnaționali. Ei au și o denumire cu care sunt cunoscuți. Dacă vreți, puteți să lăsați numele lor sub formă de comentariu la articol. Mulțumesc!

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
mai 2024
LMaMiJVSD
« nov.  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>