Eliberarea si Libertatea NoastraCe e națiunea și războiul naționalist al unui popor?
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon Ce e națiunea și războiul naționalist al unui popor?

Motto:”Națiunea ferește de hoție!

Abordarea acestui subiect va fi una doar axată

Plataea, Greece --- Spartans at Plataea. --- Image by © Bettmann/CORBIS

Plataea, Greece — Spartans at Plataea. — Image by © Bettmann/CORBIS

preponderent la nivelul existențialității individului și dorinței acestuia de a supraviețui sau, în cazurile fericite, poate chiar de a reuși să aibă un trai cel puțin decent.

În trecut o comunitate de oameni trebuia să facă față adeseori unor situații limită, unor crize în care erau aduși de către alte comunități vecine. Vecinii periodic aveau incursiuni in teritoriul ocupat de către comunitatea noastră, cea mai sus amintită. Însă incursiunile nu erau de curtoazie, ci aveau ca scop FURTUL, HOȚIA. Aceasta implica acțiuni de violentare a comunității în urma atacurilor armate. Consecința era că membrii acesteia erau umiliți, batjocoriți, bătuți, furați. Iar dacă erau bărbați puteau fi chiar și omorâți, spre deosebire de femei care puteau fi violate, dar măcar scăpau cu viață. Firește puteau să fie cazuri când bărbații și femeile erau luați prizonieri, iar viața lor căpăta astfel o turnură cumplită. Că doar nu existau drepturile omului pe vremea aceea.

Se practica la scară largă FURTUL (HOȚIA) de resurse materiale care asigurau viața (alimente, animale, bunuri), de mână de lucru fără drepturi și abuzată (prizonierii de război), de plăceri sexuale (femeile violate în timpul atacului și eventual luate prizoniere), de viață (prin omorârea celor care se opuneau), chiar de teritorii ale comunităților cucerite. Într-un cuvânt se practica un FURT al libertății, pe toate palierele vieții, de către o comunitate de oameni de la o altă comunitate de oameni.

Ce inseamnă că se practica FURTUL? Înseamnă că undeva se fla cineva care considera că vrea, ba chiar că “i se cuvine” mai mult decât are și, prin urmare, fiindcă îi era lene să muncească să aibă mai mult, pleca la FURT. Cum nimeni nu dă de bunăvoie ceva muncit cu sudoarea frunții sale, FURTUL se realiza cu forța, prin război între diversele comunități …umane, atenție umane! Noi când ne uităm la documentare despre animale ne mirăm uneori, dar ce haine sunt animalele între ele! Uite că semănăm cu ele, iar numele de uman nu ni se prea mai potrivește deloc.

Dar fiecare astfel de comunitate a avut momentele ei de glorie și de decădere. Au fost perioade când comunitatea era atacată și jefuită de alții, dar au fost și vremuri când jefuitorii au decăzut și rolurile au fost inversate.

Ca reacție la violențele provocate de cei străni comunității, în timp, aceasta a căpătat o formă de organizare bine pusă la punct prin care se putea apăra sau cel puțin putea să reziste în perioadele de ocupație străină. Treptat comunitățile s-au tot mărit, înglobându-le pe cele mai mici și mai slabe, aflate la marginile teritoriilor lor. Aș putea spune că în timp s-au structurat și au crescut continuu în dimensiuni până când s-au format ceea ce numim azi națiuni și state.

Neamul, națiunea, statul a ajuns să înglobeze astfel sute dintre comunitățile amintite la început care trăiau într-un anumit areal. Națiunea a devenit garantul continuității comunităților înglobate în structura sa, prin grija sa de a nu fi batjocorită, chinuită, umilită, violentată de către alte popoare (națiuni) vecine. Aș putea spune că neamul, națiunea nu s-au născut doar dintr-o conștiință comună, limbă comună, areal comun, tradiție comună, ci mai degrabă dintr-o “necesitate comună” de a lupta pentru apărarea resurselor, dar și pentru jefuirea resurselor altora, a acelora care “nu sunt de ai tăi”.

Națiunea are un rol bazal în a apăra comunitatea în fața FURTULUI (HOȚIEI) altor națiuni mai puternice, într-o anumită epocă. Aceasta pune stavilă abuzurilor cuceritorilor bine organizați asupra individului și fiecărei familii aparținătoare poporului învins. Națiunea oprește sau limitează luarea prin forță a foloaselor muncii comunității atât înainte de război, cât și după pierderea acestuia. Asta este de fapt apărarea naţională.

Naționalismul şi patriotismul nu sunt desuete, învechite, rele, fără rost, arhaice. Rolul acestora este unul important, care tine de respectul propriei vieți, apărarea dreptului tău la o viață demnă, normală, odihnită chiar, în care să nu muncești să acoperi atât nevoile tale, cât și pe cele ale asupritotului, ale HOȚULUI tău, care te-a învins în mânuirea armelor, însă nicidecum în mânuirea unei unelte de muncă, la răbdarea, migala, inteligența, iscusința de a produce valori și resurse materiale comunității de care aparții!

Naționalismul se naște din necesitatea unei comunități de a se apăra de alte comunități hrăpărețe, care în lenea lor caracteristică ajung să considere că e mai bine și mai ușor să fure de la alții prin forță. Ei aleg să FURE în loc să muncească. Adică au o mare lene, însă le fierbe ușor adrenalina la gândul distracției și huzurului de pe urma muncii viitorilor învinși.

Firește că FURTUL unei națiuni necesită vlăguirea poporului atacat, uciderea unora din membrii cei mai de vază ai acestuia, pentru a-l face să dea resursele și forța sa de muncă asupritorului, HOȚULUI, LENEȘULUI. În fond ce au fost aşa numitele mari popoare cuceritoare? Au fost marile popoare de leneşi, de hoţi care au vrut ce era al altora, care au vrut munca altora. E drept că unele popoare au avut un teritoriu sărac în resurse și poate că asta ar fi o scuză să ataci alte popoare. Însă …totuși ar necesita o altă rezolvare, decât să iei arma în mână. Pe lângă asta, teoretic, acolo unde nu sunt resurse suficiente de trai, n-ar fi putut să se dezvolte comunități de oameni.

FURTUL acesta în ziua de azi se face prin intermediul Corporatocrației, prin așa numiții asasini economici. Aceștia reușesc să pună la pământ economia unei tări, în fond a unei comunități, de data aceasta însă fără arme, precum în trecut. Pe lângă economie sunt puse la pământ și toate celelalte elemente specifice comunității, în vederea dezintegrării forței sale de apărare în fața FURTULUI.

Prin urmare, a fi naționalist, a fi patriot, a-ți iubi neamul are o motivație extrem de puternică, siguranța traiului decent, fără riscul de a munci degeaba, iar roadele muncii tale să fie furate de către membrii ai unor comunități străine, cărora puțin le pasă că-ți fac viața un calvar.

http://gandeste.org/

http://gandeste.org/

Patriotismul are rolul de a te lupta pentru binele tău alături de cei din comunitatea ta, de a te proteja de nedreptatea celor ticăloși. Pentru ca țara ta să o ducă bine e necesar ca fiecare membru al acestei mari comunități (țara) să înțeleagă rostul iubirii neamului. Pentru aceasta e necesar să nu se mai dea crezare propagandei deșănțate a mass-mediei globaliste de azi, care nu dă doi bani pe patriotism, în schimb induce ideea că naționalismul ar fi ceva retard și rău.

Este necesar să se înțeleagă că naționalismul nu e ceva făcut în van, fără folos, pierdere de timp, de energie, pentru ceva abstract. Nu! Naționalismul aduce bani, bogăție, timp, distracție (așa cum visează tinerii, azi), respect din partea celorlalte națiuni atunci când văd că nu pot să fure și să păcălească comunitatea unei tări unite și inteligente.

Naționalismul înseamnă un trai mai bun! Naționalismul înseamnă că munca ta nu e furată de către cuceritorii cu arma în mână sau de către asasinii economici. Naţiunea este familia lărgită.

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
iunie 2024
LMaMiJVSD
« nov.  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>