Eliberarea si Libertatea NoastraDe ce 60 de magistrați au pensii de peste 1 miliard de lei vechi pe lună
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon De ce 60 de magistrați au pensii de peste 1 miliard de lei vechi pe lună

http://romanialibera.ro/

http://romanialibera.ro/

Motto: “Privilegiile extravagante din partea Sistemului sunt răsplata unei vieți corupte”

Mass-media ne oferă ştiri diverse. Periodic, unele dintre ele, deşi nu pare, sunt de o importanţă deosebită, deoarece în lupta dintre diversele facțiuni ale elitei conducătoare au loc și scăpări de informații mai puțin dorite la nivel public.

Una dintre acestea este informația scăpată de ministrul Jutitției Raluca Prună care a declarat că 60 de pensionari magistrați beneficiază de “pensii de 1 miliard de lei vechi pe lună, pe o scăpare a legii”.

În mintea noastră această informație, pe care s-au făcut deja multe emisiuni, provoacă o stare de nemulțumire primară generată de sărăcia în care mulți români trăiesc, în timp ce o grupare de șmecheri primește 1 miliard de lei vechi sau 100 de mii de lei noi sau vreo 22 mii de euro pe lună. Nu mai vorbim de pensiile de mizerie ale românilor de rând, care se împrumută ca să trăiască ultimele lor zile. Dar nici salariile românilor de rând nu se pot compara cu pensiile acestui grup de șmecheri magistrați, foști magistrați.

În mintea mea această informație provoacă dorința de a afla cauza adevărată care a făcut ca cei 60 de șmecheri magistrați să ajungă să aibă astfel de beneficii din partea Sistemului care conduce România. Cauza are legătură cu viața și sărăcia din România. Sistemul care ne conduce, îți va da ție, românule obișnuit, o pensie care să echivaleze cât a altor zeci de pensionari sau chiar zeci de salariați, așa degeaba, pe ochi frumoși!? Nu! Zice ministrul că a fost o scăpare a legii. Hai pe bune! Hai să avem toți scăpările astea, să vezi ce bătrâneți liniștite vom avea. Totul e să ne scăpăm bine. Mare adevăr în verbul acesta. Eu bănuiesc, că această scăpare a Sistemului favorabilă celor 60 are la bază felul în care în deceniile lor de muncă în justiție au făcut scăpate diverse persoane care acționeau la ordinele ilegale ale Sistemul. De asemenea, tot acestia au permis existenta unei injustitii grave in Romania in toata aceasta perioada de munca a  lor. Un Sistem care a avut nevoie de slujbași ascultători atât înainte de 89 cât și după.

Un Sistem corect credeți că după ce ar fi observat “scăparea” n-ar fi remediat-o, având în vedere lipsa de bani din România în sistemul de pensii? Ba da, dar … asta e răsplata acordată celor care au menținut Sistemul corupt care conduce România. Dacă Sistemul i-ar fi greșit lui badea Ion pensia de vreo 20 de ori în plus, a doua zi i-o lua înapoi și cu dobândă și-l acuza și că a încercat să păcălească autoritățile. Cu siguranță magistrații aceștia au făcut ei ceva să “merite” acest cadou imens, dar care se răsfrânge prin sărăcie asupra restului românilor. Că pentru a da celor 60 ceva colosal trebuie să iei de la mulți și să-i lași flămânzi. Asta e corect, e justiție?! Cu siguranță asta e și Justiția pe care au făcut-o cei 60 în viața lor de slujbași ai statului și ai Sistemului Corupt care conduce țara asta.

E clar că nu-i cunosc pe acești norocoși ai neamului românesc, dar pensiile acestea sunt atât de nesimțite și de mari, că nu poți găsi o logică, raportată la ceilalți și atunci putem justifica printr-o posibilă conspirație, bine gândită și bine răsplătită printr-o bine aranjată scăpare a legii, conform declarației ministrului.

Corupția se menține în România prin astfel de pârghii. Corupția este maximă exact în sânul Justiției oarbe din România. Ce dreptate e aia, în care într-o țară, un grupuscul de oameni primește resurse cât alte zeci de grupuri?!

Firește, precum în cazul celor 60 de magistrați, sunt sigur că tot așa sunt și alte grupuri, în alte domenii care au fost avantajate de Sistemul corupt pentru marile lor misiuni și sarcini, mai mult sau mai puțin secrete, legale și cinstite.

Vor spune aceștia că totul e legal, că legea le permite. Problema e că legea a făcut-o Sistemul corupt pe care ei l-au slujit și care acum când oasele lor sunt obosite, îi răsplătește pentru serviciile nemaipomenite aduse de aceștia în decursul anilor.

Orice grup care are privilegii, mai ales unele extravagante, pot băga mâna în foc fără să mă ard, că a susținut Sistemul corupt al ultimelor decenii. De asta cer mereu si mereu limitarea drastică a bogăției.

Linkul către știrea din hotnews.ro http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21330842-ministerul-justitiei-60-magistrati-beneficiaza-pensii-peste-1-miliard-lei-vechi-luna.htm

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
mai 2024
LMaMiJVSD
« nov.  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>