Eliberarea si Libertatea NoastraDoar nebunii se opun Sistemului
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon Doar nebunii se opun Sistemului

Motto: ”Nebunii au ridicat nivelul libertăţii”

http://filmingcops.com

http://filmingcops.com

A te opune sistemului implică să accepţi să-ţi asumi o serie de riscuri majore.

Interesant e că cei care pot să se opună sistemului sunt persoane care au reuşit în viaţă. E cam greu să te opui sistemului cu şanse de reuşită, dacă însăşi viaţa ta nu este o reuşită. Mai întâi este necesar să înţelegi într-o oarecare măsură cu ce se mănâncă sistemul, apoi să dovedeşti că eşti capabil să te adaptezi şi să funţionezi în acesta. Ulterior acestor momente, poţi înţelege ce e nu e în regulă şi cum ar trebui schimbat şi să începi să te împotriveşti acestuia, la început doar tu, apoi să cauţi să-ţi găseşti camarazi.

Apare chiar o întrebare legitimă care rezultă în urma existenţei unui non-sens al acestei acţiuni: de ce să te opui sistemului, căci oricum te poţi descurca în el?! Ai suficiente abilităţi care-ţi permit un trai bun în mijlocul acestuia. În acest moment a te opune sistemului e ca şi cum te-ai lega la cap fără să te doară. În loc să accepţi compromisurile şi o viaţă relativ bună, uşoară, chiar de huzur, tu alegi să începi o luptă din care cel mai adesea vei ieşi dacă nu mort, cel puţin bine răvăşit şi consumat. O astfel de luptă sfârşeşte prin a te arunca din vârful piramidei sociale în hăul acesteia.

Pentru a fi mai clari, imaginează-ţi un istoric care din ţinereţe a început, din pasiune, să studieze istoria, tradiţia, cultura popoarelor şi a urmat apoi o facultate, un doctorat în istorie. A devenit profesor, a format studenţi şi alţi doctori în istorie. A scris cărți valoroase în domeniul istoric. Apoi treptat însă are acces la diverse informaţii şi descoperă sau îşi confirmă sieşi teorii care dărâmă complet eşafodajul istoriei aşa cum se predă în facultate, aşa cum o predă chiar el însuşi altora. În decurs de câţiva ani istoricul nostru îşi construieşte o teorie nouă, cu totul aparte, care schimbă complet istoria acceptată oficial asupra unor evenimente. Dacă însă aceasta nu convine direcţiei politice, oculte care guvernează societatea din care face parte istoricul nostru, acesta va fi pus în situaţia de a lupta cu un întreg sistem, și nu doar cel al istoricilor. Cu acel sistem care anterior îi fusese prieten, îl ştiuse și îl ținuse ca în palmă, îl făcuse faimos, îi procurase cele necesare unui trai bun. Fermitatea istoricului în a-şi susţine teoriile îl vor ruina pe acesta, îi vor distruge căscinia, relaţiile cu prietenii, va fi mai sărac, poate şi fără serviciu, deşi e un profesionist. Şi oare nu-i un om nebun care se opune sistemului din care face parte, având în vedere că avea o viaţă stabilă, prosperă? Fireşte, probabil peste ani, zeci de ani, ceea ce susţinea istoricul nostru se va adeveri sau se va accepta la nivel oficial, dispărând motivele care ţineau ocultat secretul.

Din păcate însă în tot acest timp, istoricul a fost privit precum un nebun, un retardat al societăţii, un deraiat de la normele domeniului istoric. În momentul în care intri în conflict cu cei din domeniul muncii tale, poţi fi privit precum un ins neadaptat nu doar muncii tale, ci întregului domeniu al vieţii, oamenii, prietenii, colegii de muncă. Necunoscuţii te vor stigmatiza, renega, ocoli şi nedreptăţii adeseori, pe baza informațiilor expuse public despre tine.

Pentru mulţi membrii ai societății umane cei care se opun regulilor sistemului, chiar dacă nedrepte, chiar percepute la nivelul întregii societăţi ca fiind nedrepte, sunt totuşi paradoxal percepuţi ca neadaptaţi, chiar ca periculoşi, evitându-li-se compania “nefastă”, care le-ar putea aduce prejudicii în viaţa lor, chiar dacă anostă, fără rost şi cocoşată de sclavaj.

Luaţi cazul unui astfel de bărbat revoltat şi relaţia sa cu femeile. O femeie, de regulă, nu-l va dori aşa, deşi o atrage masculinitatea sa, forţa sa, unicitatea sa, inteligenţa sa (e necesar să ai inteligenţă pentru a lupta cu un sistem), dacă nu poate accepta sacrificiul material, al distrugerii liniştii căminului său. Aici e şi un aspect interesant, se miră unii cum femeile sunt atrase de nemernici, de mafioţi, ele nişte finuţe, nişte zeiţe, nişte fiinţe iubitoare şi empatice. Păi e simplu, mafioţii nu sunt revoltaţi împotriva sistemului, mafioţii fac parte din sistem, din baza lui. Mafioţii sunt prieteni la  cataramă cu cei care fac legea şi cei care o aplică. Prin urmare, femeia fină şi zeiţă are toate şansele asigurate pentru a avea un cămin în belşug alături de criminalul …pardon, iubitul său soţior. Pentru a completa, mafiotul chiar are o formă de virilitate, bărbăţie, tupeu, siguranţă, e protector. Şi are atuul cel mai important, nu va fi nimicit de către sistemul corupt, precum în varianţa cu iubitul sau soţul revoltat.

Şi atunci întreb eu: nu e nebun cel care se opune sistemului, având în vedere că pierde atât de mult în încleştarea asta? Revoltatul pierde pe lângă bunăstare şi viaţă, ceva care e chiar mai important, perpetuarea speciei prin el, prin individul revoltat. Sângele său, ADN-ul său nu vor merge mai departe. Şi asta e nu e o nebunie? Aş completa eu, e o nebunie pe care ar trebui s-o avem toţi.

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
iunie 2024
LMaMiJVSD
« nov.  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>