Eliberarea si Libertatea NoastraGlobalizarea planetei este realizată de către Mafie
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon Globalizarea planetei este realizată de către Mafie

Motto:”Mafioţii fac treaba sfinţilor”

http://globalresearch.ca

http://globalresearch.ca

Planeta Pământ este populată cu vreo 8 miliarde de fiinţe umane dispersate şi despărţite fizic şi sufleteşte de tot felul de tradiţii, credinţe, obiceiuri, cutume, dogme, dintre care unele sunt foarte bune, altele foarte proaste. Este o plăcere să exişti în unele popoare pentru că ai parte de unele obiceiuri bune, în acelaşi timp însă, îţi vine să-ţi iei câmpii din zona aia pentru unele obiceiuri foarte greşite şi chinuitoare.

O lume perfectă ar fi aceea în care fiecare popor ar păstra ce are bun din propria tradiţie, ar elimina ce are greşit în propria tradiţie (asta dacă poate conştientiza) şi ar înlocui cu ceea ce se găseşte bun în acel domeniu la alte popoare. E ca şi cum inteligenţa şi înţelepciunea s-ar propaga şi împrumuta la scară planetară spre binele întregii omeniri. Frumos vis! Acesta ar putea fi realizat printr-o interacţiune profundă între naţiuni, între regiunile planetei, între tradiţii, ceea ce ar duce la celebra globalizare, la fondarea celebrului sat sau stat globalizat.

Însăşi Creatorul vrea asta sau însăşi Natura conduce la asta, pentru cei cu alergie la Divinitate. Însă fiindcă omenirea per ansamblu şi, în particular, fiecare individ sunt prea închişi în cercul lor de credinţe, prea egotici şi proşti, paradoxal această sarcină de obţinere a unei globalizări conştiente a tuturor oamenilor, a unei empatii globale a lor, a căzut, din păcate, pe umerii marilor structuri mafiote. Pentru mine e uimitoare această chestine. Aş putea spune că Divinitatea îşi duce planul la îndeplinire chiar şi folosindu-se de diavol. Că diavolul ştie sau nu asta, chiar nu importă. Rezultatul final este important. Şi anume, crearea unei umanităţi compacte, din care să dispară ura de rasă, de neam, de tradiţie.

Dacă analizăm actul globalizării putem găsi că imperiile de-a lungul vremii au înglobat teritoriile vecine pentru a sustrage din acele zone resurse materiale, umane şi cunoaştere, prin care forţa acestora a crescut treptat. Acest fapt era făcut în trecut cu bâta. În ziua de azi, imperiile civilizate au făcut în aşa fel încât să nu mai iasă bâta în lumina reflectoarelor, deoarece creştea reacţia emoţională de apărare.

Accentul s-a deplasat către ce pot face marile corporaţii, care adeseori au averi superioare naţiunilor. Din perspectiva mea, cea mai mare concentraţie a mafiei se află în zona marilor afaceri, a marilor corporaţii, a sistemelor bancare. Consider că nimeni nu poate acumula aşa de mult, nici persoană fizică, nici persoană juridică, decât dacă sub o formă sau alta, printr-un sistem de reguli, cutume, legi, chiar prejudecăţi şi clisee, îşi arogă rezultatele muncii angajaţilor, a populaţiei angajate.

Transnaţionalismul corporaţiilor şi al băncilor a descoperit că poate obţine profituri colosale dacă activitatea sa jonglează şi se desfăşoară între diferitele regiuni ale planetei, totul în funcţie de maximizarea profitului.

Pentru a se ajunge la asta, grupurile de afacerişti, având diferite forme şi încrengături între ele, în câteva sute de ani au reuşit să ducă omenirea către exact ceea ce există acum: globalizarea, prin crearea unor macro regiuni guvernate de diverse organisme regionale şi mondiale, vezi Banca Mondială, FMI şi altele. Fireşte, aceste entităţi de reglementare suprastatale au pus baza cadrului în care să funcţioneze corporaţiile şi băncile, adică Mafia. O Mafie care își dorește cu mare ardoare să controleze economia unui mare stat globalizat.

Pentru mine e uimitor cum acţiunea de formare a unui mare stat global pentru interesele financiare ale lumii marilor afacerişti (care ma dezgustă prin rapacitatea sa) ar putea în final să ducă la un fenomen benefic societăţii umane, prin actiunea de reîntregire a acesteia. O bună reîntregire ar însemna automat că relaţiile între diverse popoare se vor armoniza, dispărând treptat multe dintre motivele atâtor războaie.

Având în vedere că omenirea azi nu e capabilă să dea lideri înţelepţi care s-o unească în tradiţiile şi cutumele sale, se pare că Destinul planetar ne rezervă totuşi o reîntregire ocolită, trecând prin burţile flămânde ale unei mari mafii a afaceriştilor atraşi de dezvoltarea corporaţiilor lor în cât mai multe zone ale planetei.

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
iunie 2024
LMaMiJVSD
« nov.  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>