Eliberarea si Libertatea NoastraMatrix, magistrații pensionari și nemernicii domni Anderson
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon Matrix, magistrații pensionari și nemernicii domni Anderson

https://fr.wikipedia.org/wiki/Magistrat

https://fr.wikipedia.org/wiki/Magistrat

Motto: “Incorectitudinea salarizărilor se transferă și la pensionare”

Văzând că o parte a comentariilor articolului precedent care aborda problematica celor 60 de pensionari magistrați cu pensii de un miliard de lei vechi sunt, din punctul meu de vedere, total pe alături, am decis să mai scriu o serie de paragrafe, drept răspuns și completare.

Ca linie generală comentariile au afirmat că doamna ministru Prună a mințit și că trebuia pedepsită, deoarece pensiile acelea nu erau atât de mari cât a spus ea, de 100.000 lei noi. Se pune întrebarea dar atunci cât erau acele pensii?

Căutând pe net am găsit la linkul (http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/casa-de-pensii-o-contrazice-pe-raluca-pruna-cea-mai-mare-pensie-din-justitie-este-de-41-000-de-lei-nu-100-000-cat-afirmase.html) că cea mai mare pensie a unui fost magistrat e una de 41.000 lei, care clar e mai mica decât 100.000.  Da, e mai mică cu un factor de 2.44 ori.

La linkul (http://www.pensiata.ro/pensii-publice/400-lei-pensia-minima-social-garantata-2016/) am găsit că în 2016, în România, pensia minimă garantată e de fabuloasa sumă de 400 de lei, adică cu un factor de 250 de ori mai mică decât a zeului fost magistrat care ia 41.000 lei. Adică magistratul acela, care probabil a suținut sau nu Corupția în România este egalul a 250 de oameni săraci din România. Dar nu neapărat săraci fiindcă nu au muncit, fiindcă nu și-au îndeplinit rolul lor la bunul mers al societății, ci fiindcă au avut ghinionul de a fi în casta greșită. Sunt sigur că dintre cei 250 de săraci, o bună parte s-a aflat în diversele angrenaje ale societății românești care au făcut posibilă existența și exercitarea funcției acelui zeu magistrat. Cu alte cuvinte acel zeu poate să ia pensia mare în urma efortului unei colectivități întregi, în fața căreia nu se consideră dator în niciun fel.

Vor spune unii, că nu e așa pentru că dacă erau profesori, medici, aveau pensiile sigur mai mari. Da, așa e, dar mai mari de câteva ori față de acel minim de 400 de lei, dar mult mai mici față de acel 41000 de lei. Inechitatea este evidentă. O astfel de inechitate se rezolvă cu furca, nu există altă metodă. Clanurile de mafioți oficiali ai sistemului românesc nu vor renunța niciodată la beneficiile lor.

Linkul (http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20231472-pensia-medie-crescut-890-lei-iar-numarul-pensionarilor-este-egal-cel-salariatilor-1-3-milioane-persoane-primesc-pensie-urmas-sau-invaliditate.htm) îmi arată o pensie medie de 890 de lei în 2015. Adică e un factor de 46. Acel magistrat este egalul altor 46 de ființe umane, de data aceasta ceva mai înstărite. Să presupunem că 4 dintre ei au muncit din greu pe șantier, au construit case, blocuri, vile, alții 6 au fost vânzători în magazine și au asigurat distribuția produselor către populație, alții 5 au fost profesorii prost plătiți, alții 5 au fost secretarele diverselor instituții și firme, alții 8 au fost agricultorii care au asigurat cerealele, legumele, fructele necesare vieții, alții au fost vatmani, transportatori și tot așa. Însă fiecare dintre acești 46 de oameni sunt neimportanți, 8 ore ale lor de muncă valorează cât vreo 10 minute din perioada de muncă a mărețului magistrat, care, deși nu îi este rușine, a stat în fruntea sistemului corupt de justiție din România.

Am găsit următoarea sursă (http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/pensiile-magistratilor-in-topul-casei-de-pensii-587925). Citez din sursa, “Dintre aceştia, 1.567 aveau pensii, în cuantum brut, sub 10.000 de lei, 1.758 – pensii între 10.001 şi 20.000 lei, 24 de persoane – pensii între 20.001 – 30.000 lei şi o persoană – o pensie de 40.963 de lei. În intervalul 30.001 – 40.000 de lei nu era înregistrată nicio persoană, potrivit Casei de Pensii.”

Să ne amintim că pensia medie a fraierilor români este de 890 de lei. Prună spunea că există pensii de 100.000 lei. Însă este făcută mincinoasă pentru că nu e așa, ci este o medie de 15.000 de lei pentru 1758 de magistrați, o medie de 25.000 lei pentru 24 de magistrați. Adică 1758 magistrați iau pensii cât alți 17 oameni normali (care nu sunt în categoria săracilor) sau cât alți 37 săraci. Iar cei 24 magistrați mai bogați iau pensii cât alți 28 de oameni normali  sau cât alți 62 considerați săraci.

O fi normal?! Prună e acuzată că a spus 100.000 în loc de media de 15.000 și 25.000 lei. A greșit cu un factor de 6.6 , respectiv 4. La sumele vechiculate, acești factori deși reduc mult valorile pensiilor excepționale, totuși încă le mențin la valori incredibile față de prostimea din popor, vezi 400 și 890 de lei.

Citez, din același ultim link (digi24.ro) “Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) i-a cerut, joi, premierului, printr-o scrisoare deschisă, “să condamne oficial minciunile” spuse atât personal cât şi oficial de ministrul Justiţiei, Raluca Prună, privind faptul că 60 de magistraţi ar beneficia de o pensie lunară de un miliard de lei.”

Ce face aici UNJR? Face o mare măgărie, specifică clasei aristocratice care se crede superioară mulțimii, adică cere cu nesimțire ascunderea adevărului și pedepsirea persoanei care a îndrăznit să dea jos o mica parte din vălul minciunii de stat. UNJR în loc să vină spășită și să ceară micșorarea colosalelor pensii, tot ea trece la atac și se simte nedreptățită. E imperios necesar să înțelegem că nemernicia și hoția lor nu are limite!

Citez din același link (digi24.ro), „Acest mod iresponsabil de a acţiona al ministrul Justiţiei Raluca Prună este incalificabil, făcând dovadă unei acţiuni inadmisibile de dezinformare şi manipulare a opiniei publice, ce a subminat imaginea întregului sistem judiciar şi încrederea cetăţenilor în justiţie”, spun reprezentanţii magistraţilor în documentul citat.

Eu comentez acest paragraf în felul următor. Magistrații de la UNJR își permit să obstrucționeze aflarea adevărului despre favorurile date sub formă de pensii grase celor care au slujit și au patronat sistemul corupt al justiției din România. UNJR este îngrozit și acționează prin intimidare în fața perspectivei ca țara să afle ce venituri mari și nemotivate are clasa magistraților, care ar putea provoca acea legendară, dar periculoasă, explozie a mămăligii românești. UNJR, care este unul din brațele importante de control al României de către masoni, știe că o informație de genul acesta chiar dacă nu produce celebra explozie a mămăligii acum, va avea insă efecte de cumulare la nivelul  maselor. Trebuia să precizez cuvântul mason, deoarece toți cei care lucrează și coordonează actuala societate coruptă au comanda de răsplată pentru serviciile aduse la nivelul lojelor. În fond, magistrații cu pensiile acestea cu siguranță au avut activitate atât în regimul comunist, cât și capitalist românesc, adică sunt trans-regim. Caracteristica de baza a masoneriei este aceea că ea este dincolo de, deasupra regimurilor politice.

Trebuie pornit de la prezumția de Vinovăție a Sistemului care acordă aceste favoruri în pensii, dacă am înțeles bine, zise excepționale. Căci sistemul dacă a făcut această măgărie, adică răsplătește la pensie pe cei care i-au făcut mârșăviile în timpul slujbei, cu siguranță va urmări să acopere asta în fața poporului. O dovadă în acest sens a fost apoi chiar forța cu care mass-media a atacat-o pe Prună, prin diverșii săi …formatori și deformatori de opinie. Ar zice unii că Prună a fost atacată de opozanții politici. Nu, fals! A fost atacată de către structura aflata dincolo de politic. Faptul că cel mai corupt for din România, Parlamentul a atacat-o pe Prună, arată multe. Chestiunea e simplă, atunci când Parlamentul atacă Ceva, înseamnă că acel Ceva de fapt e bun.

Cei care au comentat împotriva celor spuse în articolul precedent îi bag în două mari categorii: cei care au mentalitatea de sclavi și nu pricep că asta este o injustiție a răsplății muncii indivizilor unei comunități și cei care sunt din categoria opusă primilor, pe care îi bănuiesc de apartenență la acele grupări (cum sunt și acei magistrați pensionari) care aduc servicii stranii pentru a menține sistemul corupt care ne conduce și care primesc la rândul lor (precum acei magistrați pensionari) diverse beneficii pe care …gloata poporului cinstit dar inconștient nu le primește.

Ca o concluzie, toate acele pensii excepționale produc un mare rău comunității românilor. Anume, ca să se dea atât de mult unui grup de magistrați, se va lua corespunzator din pensiile milioanelor de pensionari, care au în spate o slujbă de zeci de ani.

Situația aceasta este o prezervare, o moștenire din evul mediu a ceea ce înainte era relația dintre boier și țăranii săi. Țăranii, în număr de la câteva zeci la câteva sute, munceau pentru unul singur, care era boierul. Astăzi, angajații, salariații, pensionarii (prin cedarea drepturilor lor) se află în aceeași situație față de aceste grupuri favorizate prin diverse legi.  Un astfel de grup extrem de favorizat în celebrul film Matrix erau acei domni in negru Anderson, care aveau rolul de a distruge orice formă de revoltă.

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
mai 2024
LMaMiJVSD
« nov.  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>