Eliberarea si Libertatea NoastraPlaneta celor 62 de zei puternici şi puturoşi
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon Planeta celor 62 de zei puternici şi puturoşi

Motto: “Unii se nasc zei, alţii muritori de foame!”

http:// mediafax.ro

http:// mediafax.ro

Poate mulţi nu ştiu, dar pe planeta asta, numită Terra, există zei. Sunt zei de toate culorile, cu diferite apucături, obiceiuri mai mult sau mai puţin ciudate. Culmea e că zeii trăiesc printre muritori! Eu ştiam că aceştia sunt intangibili, undeva sus, departe, cum ar fi un Olimp ceva.

Din păcate, au câteva caracteristici îngrozitoare. Consumă foarte mult din orice se găseşte pe planetă. Sunt nişte adevărate termite, dar nu din alea mici, ci din alea mari mari, care consumă cât alte zeci de milioane de …muritori. Uneori, aceştia din urmă sunt chiar muritorii de foame, caz în care deja vorbim de o raportare a unui zeu la sute de milioane de astfel de năpăstuiţi…ai sorţii.

Dar cum ajung ei în postura de zei? Prin puterea dată de averile lor colosale, greu de imaginat pentru un muritor. Pentru un om care munceşte zi de zi, cel puţin 8 ore pe zi, pe un salariu care îi îndeplineşte doar o parte a necesităţilor sale, conform epocii în care trăieşte, aşa ceva este de neimaginat. Puterea lor zeiască i-a făcut să dobândească o avere considerabilă fără cel mai mic efort. Ei doar doresc și au. Precum sunt și zeii, după cum deja mă repet.

Vă puteţi imaginea ştirea în mass-media, pe un canal TV de ştiri, în care printre altele se spune că există 62 de oameni care au averile cât jumătate din restul planetei?! Mai exact, jumătate din cele aproximativ 8 miliarde de fiinţe umane au averea cât doar 62 de oameni. Averea unui zeu este cât a 4.000.000.000 fraieri/62 zei = 64.516.129 fraieri/zeu. Asta e doar o medie însă. Fiindcă putem considera că cel mai pârlit zeu are averea cât 1 milion de fraieri, iar cel mai făţos dintre zei ar putea sa aibă cât 200 milioane de fraieri. La 62 de persoane se suprapun 4 miliarde de alte persoane. Asta da karmă bună. Lumea e împărţită în casta zeilor şi a fraierilor.

După mintea mea de salariat de rând, un astfel de om bogat, nu poate fi decât un zeu. Doar ceva miraculos, paranormal, ieşit din firesc, suprauman, adică zeiesc poate să permită cuiva să aibă o asemenea putere financiară. Eu, Alexandru nu mă văd deţinătorul unei averi mai mari decât a unei ţări, pe un zeu însă pot să-l văd.

Pare că Li se aduc mereu ofrande, sub formă de jertfă de muncă, de timp, de energie depusă, de sudoare, de obedienţă, de ascultare fără crâcnire a celor care îşi irosesc vieţile pentru a mulţumi cu puţinul lor pus alături de multul acumulat al acestor zei.

Ce e ciudat e că dacă îi pişti, îi va ustura, daca îi înţepi, vor ţipa. Dacă le tai o mână, vor urla de durere, dacă îi împuşti, vor muri. Păi şi atunci cum au ajuns aceştia să fie zeii noştrii, dacă ei de fapt nu sunt zei?! Păi ori suntem zei, ori nu mai suntem!!! Eu ştiam că zeii sunt invincibili şi nemuritori, dar faptele arată că sunt la fel de muritori precum şi celelalte 8 miliarde de oameni!

Şi atunci întreb eu, dacă zei nu sunt: ce şi cum muncesc cele 62 de jigodii pentru a avea resursele a jumătate din omenire?!

Asta e nebunie!

Exact asta e esenţa problemei omenirii în această epocă …civilizată. Furtul colosal al unei mâini de oameni din avutul public.

Cumva sunt masoni cei 62? Sau dacă nu sunt masoni, presupunere absurdă din perspectiva mea, sigur fac parte din tot felul de grupări discrete, ascunse, secrete, oculte care numai cu strategii de acumulări de bogăţii se ocupă, în detrimentul nivelului de trai al celor mulţi şi fără …karmă bună.

Ce mai au oare în comun aceşti oameni fantastic de norocoși?…

Bibliografie

http://www.mediafax.ro/economic/cei-mai-bogati-62-de-oameni-din-lume-au-o-avere-egala-cu-cea-detinuta-de-jumatate-din-locuitorii-planetei-14968501

 

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
mai 2024
LMaMiJVSD
« nov.  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>