Eliberarea si Libertatea NoastraPutin ameninţă România
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon Putin ameninţă România

Motto: “Paza bună trece primejdia rea”

http://romaniabreakingnews.ro

http://romaniabreakingnews.ro

În ultimii ani, de când România este aliată NATO şi SUA, dar mai ales de când s-a pus în discuţie construirea scutului de la Deveselu de către americani, asistăm la o formă agresivă a declaraţiilor vecinului rus.

Reacţiile de ameninţare ale Rusiei au culminat cu acea a şefului statului rus, conform cu hotnews.ro, “dacă ieri în aceste zone din România oamenii pur şi simplu nu ştiau ce înseamnă să fii în raza de acţiune, de astăzi suntem forțați să luăm anumite măsuri pentru a ne asigura securitatea”, a spus Putin la Atena într-o conferință de presă comună cu premierul grec Alexis Tsipras. Linkul aferent ştirii, http://www.hotnews.ro/stiri-international-21033415-putin-ameninta-romania-ati-putea-afla-raza-actiune-rachetelor-rusesti.htm

Problema e că şi azi suntem în raza de acţiune a bolşevismului instalat în secolul trecut. De altfel, e preferabil să fii în raza de acţiune a unei rachete decât să fii invadat de vecinul agresiv. Pentru că mulți nu pricep problematica rusească, mă voi repeta un pic, este preferabil să fii în raza de acțiune a unei rachete rusești decât să fii invadat de armatele și tancurile rusești, cu toate consecințele dezastruoase pentru România, așa cum s-a observat deja după cel de-al doilea război mondial. Pentru a observa asta nu-ți trebuie un grad mare de inteligență, ci să nu pleci urechea la propaganda rusească.

Putin, deşi se dă mare preşedinte de stat cu cea mai mare suprafaţă de pe planetă, se coboară destul de jalnic la stăpânul unei curţi, dintr-un oarecare sat. Și asta e destul de penibil pentru un popor rus care are pretenții de mare cultură și tradiție. E ca și cum ai fi un academician, dar din când în când cobori în stradă și te iei la înjurături, scuipături și cafteală cu golanii din cartier.

Mai exact, e ca şi cum un Gigel îşi cumpără un câine caniş, iar vecinul acestuia, un Ionel (sau Putin) îl ameninţă pe primul că va pune rottweilerul pe acesta. Motivul supărării este halucinant, Ion perorează cum că micul caniş este o ameninţare groaznică la siguranţa curţii sale. Ionel se arată terorizat de iminenta ameninţare a canişului şi spune că-l va lega pe rottweiler fix de clanţa porţii care face legătura între cele două curţi.

Fie vorba între noi, bunicii lui Gigel (România) îi povestiseră nepoţelului că fix prin locul în care se află acum acea poartă a spart bunicul lui Putin, pardon Ionel, gardul ce despărţea curțile lor cu circa 70 de ani în urmă. Şi de atunci poarta a tot suportat vizitele intempestive, gălăgioase ale familiei Ioneilor (bunic, tată, fiu) atunci când vodka le prelua acestora controlul minții.

Având această imagine a celor doi vecini, pur și simplu cred că este una în care Gigel își manifestă o formă gravă de paranoia, de nebunie. Ei bine, situația lui Ionel și Gigel e o glumă, însă Putin și amenințarea lui către România este ceva real și foarte grav. Din păcate războaiele între popoare pornesc și de la nebunii care conduc unul dintre popoare la un moment dat. Oare Putin dacă este consultat psihiatric iese ca fiind normal?! Eu cred că pică testul. Mai grav este însă că Putin n-ar putea să fie singurul nebun în mijlocul unui popor rus sănătos la cap și a unei elite conducătoare rusești asemenea. Prin urmare, indiferent de calitățile poporului rus, clasa conducătoare a Rusiei sigur are o problemă de natură psihică. E ceva similar elitei românești corupte (Parlament, Guvern) care are în spate un popor corupt, care o alege de fiecare dată.

Spun asta deoarece este inadmisibil ca elita rusească să aibă pretenții stranii prin care cere imperativ popoarelor vecine să nu cumva să-și asigure securitatea națională. România poate avea nesimțirea, aroganța să ceară, spre exemplu, Bulgariei să renunțe la facilitățile sale de luptă, de apărare și chiar de atac? Pe ce motiv ar putea să ceară așa ceva? România ar cere asta doar dacă ar dori să invadeze Bulgaria sau dacă i-ar fi frică de o invazie a Bulgariei în teritoriile românești.

Translatând asta la cazul Rusiei, poate România să atace Rusia? Poate, dar pierde bătălia tot pe teritoriul românesc. Mai rămâne varianta că Rusia invadează România. Urletele propagate de Rusia arată că acțiunile românești, precum scutul de la Deveselu, îngreunează o eventuală invazie ruseacă, iar asta îi enervează pe liderii ruși.

Sau poate arăta și faptul că Rusia s-ar teme de o împresurare și o invazie americană pornind și din estul european. Dar indiferent de paranoia rusească, care ar avea o motivare din perspectiva amestecului american, românii au libertatea și chiar obligația să-și asigure integritatea statală prin alianțe cu statele puternice precum SUA. Faptul că asta deranjează Rusia, nu are importanță atâta vreme cât România poate convinge SUA să o apere.

Ar spune unii că SUA nu ne va apăra în final. Da, se poate spune și asta, așa cum și atunci când te căsătorești, nu înseamnă că a doua zi nu poate fi ziua divorțului. Nimic nu e sigur în lumea asta, doar schimbarea și transformarea. Aș preciza însă că alta e situația cu SUA azi față de acum 70 de ani. Altul e interesul Masoneriei Mondiale de azi față de anii 1940. România trebuie să convingă Masoneria mondială să creadă că interesul ei este menținerea țării noastre în sfera de influență a statelor democratice. Ar spune unii că dăm prea multe avantaje SUA pentru această colaborare militara. Dar oare e prea mult pentru a ne păstra libertatea și viețile cât mai mulți dintre noi?

Părerea mea e că Putin nu poate decât să latre, disperat că nu poate fi un mare lider în expansiune. Un lider în expansiune precum au fost Hitler, care nu mai asculta de Planul Masonic, de Napoleon, care iarăși se vroia el stăpânul butoanelor lumii. Neşansa României ar fi ca planurile Elitei Mondiale să o trădeze. Dar totuşi pentru a nu exista acest scenariu este necesar ca România să negocieze abil cu SUA, încât aceasta să o considere vitală interesului american. Indiferent ce va fi, un lucru trebuie înţeles, că politica la nivel mondial o influenţezi doar dacă arăţi perseverenţă şi curaj. SUA va părăsi un aliat slab şi oscilant. Nu de alta, dar aşa aş face şi eu.

P.S. Rusia dacă ar fi avut ocazia să ne invadeze ar fi făcut-o cu bucurie. Așa cum a dovedit-o deja. Dacă nu a făcut-o încă e pentru că nu-i e la îndemână. Noi avem datoria să găsim mijloace s-o împiedicăm.

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
aprilie 2024
LMaMiJVSD
« nov.  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>