Eliberarea si Libertatea NoastraRusia agresoarea Europei de Est
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon Rusia agresoarea Europei de Est

http://voiceofjiyan.com

http://voiceofjiyan.com

Motto: “Europenii au din nou dușmani puternici”

Suntem generațiile care nu am simțit ororile războaielor. Nici nu concepem ușor posibilitatea deschiderii unui conflict armat de proporții între România și vecinii săi. Deși războiul e un coșmar, cred că generația mea nu se sperie de așa ceva deoarece pur și simplu un conflict militar parcă nu se încadrează în felul nostru de a fi, e din altă lume, din alt film.

Dacă ne gândim la celebrele atentate teroriste care au loc în multe zone ale planetei, de la cele mai îndepărtate ca mod de viață, precum cele din Afganistan, până la cele similare ca mod de viață, precum cele din Franța, noi românii și la nivelul opiniei publice și la cel guvernamental suntem convinși și emitem cu credință ideea că România e ferită de asemenea fenomene. Un atentat nu are niciun motiv să se petreacă la noi.

Și ideea ocolirii țării noastre de către masele de migranți musulmani care de vreo doi ani vin valuri valuri în Europa este acreditată ferm în spațiul public, noi fiind feriți de un amestec cu alte populații străine. Un paradox, când te gândești că în tot evul mediu eram în calea turcilor.

Într-un cuvânt, România trece printr-o perioadă de stabilitate, de pace. Nu discutăm acum că pacea și liniștea asta a fost cumpărată, scump plătită, prin negocieri oculte între elita noastră și puterile lumii.

Însă pe acest fond de liniște generalizată există un vecin care periodic ne amintește de spectrul unui eventual conflict militar atât în imediata noastră apropiere, cât și chiar o agresiune directă asupra României. Reacțiile acestui vecin pot fi comparate adeseori cu reacțiile pline ghiolbanism, răutate ale bătăușului străzii pe care locuim. Acest bătăuș periodic ține morțiș să ne amintească de existența sa, pretențiile și amenințările sale la adresa noastră directă și fără ocolișuri, fără menajamente, fără diplomație, fără negocieri.

Rusia și-a făcut prostul obicei de a amenința multe dintre țările vecine ei. Rusia nu dorește ca vecinii săi să își asigure capacitatea militară împotriva agesiunilor străine, printre care poate fi luată și ea însăși în calcul. Rusia trece la amenințări directe către state suverane, independente de fiecare dată când o țară vecină mai face progrese ale capacității sale militare, aflată în conexiune cu o altă putere exterioară. Puterile acestea fiind SUA și NATO.

Și ne ia pe toți la rând, mai aproape sau mai departe de granița cu Rusia.

Cei care sunt antiglobalizare atacă, din punctul meu de vedere distructiv lumea occidentală (SUA, Europa, Australia) dacă în același timp nu atacă și mai puternic Rusia sau mai ales dacă susțin Rusia. Dar și alte state criminale precum este China. E total aiurea să ataci doar lumea Occidentală care este evident că este mult mai liberă decât regimurile opresive din Rusia, China, Turcia, așa ca exemple mari.

O simplă perspectivă pe harta globului terestru ne va arăta că cea mai mare țară este Rusia, 17.100.000 km² , 143,5 milioane locuitori (în 2013), care este aproape dublă față de Canada, SUA sau China. E drept că are zone întinse greu de locuit, dar populația este mult sub China și SUA. Rusia însăși e o globalizare prin dimensiunile sale, care raportat la populația sa ar trebui restrânsă pe un areal mult mai mic. Dacă adăugăm și influența sa asupra fostelor state din fostul URSS, globalismul rusesc este vizibil lejer. Cu toate acestea însă Rusia acuză Occidentul de globalizare, de imperialism. De fapt, Rusia acuză globalizarea concurentă ei, pe care nu o face ea, dar pe care ar vrea ea s-o facă.

Personal sunt împotriva globalizării așa cum o vrea elita ocultă, însă promovez o universalizare a umanității, în care oamenii să fie ca într-un sat sau un stat unit, în care fiecare regiune a planetei să vină cu aportul său la binele umanității întregi.

Cu ce e mai bun țarul Putin față de imperialismul SUA când el amenință vecinii săi care au tot dreptul să se îngrijească de propriile lor armate? Declarația dictatorului Putin: “Nicio tara nu poate depasi Rusia din punct de vedere militar. Rusia va avea “reactii adecvate””. Putin amenință dincolo de curtea sa. Cu ce drept? (http://www.hotnews.ro/stiri-international-19439409-vladimir-putin-nicio-tara-nu-poate-depasi-rusia-din-punct-vedere-militar-rusia-avea-reactii-adecvate.htm)

Lituania a luat în serios amenințarea vecinului urs. Țările baltice privesc îngrijorate relația cu Rusia după anexarea teritoriului ucrainean Crimeea. (http://www.hotnews.ro/stiri-international-21384045-lituania-actualizat-ghidul-aparare-civila-prin-care-explica-cetatenilor-faca-cazul-unei-invazii-ruse.htm)

Estonia a cerut și primit sprijin militar SUA pentru a combate comportamentul agresiv și imprevizibil al Rusiei, conform declarațiilor autorităților estoniene. Rusia declară însă că sunt amenințări imaginare, deși faptele sale în Georgia și Ucraina n-au fost imaginare deloc. (http://www.hotnews.ro/stiri-international-20530814-primul-val-armament-greu-american-ajuns-estonia.htm)

Rusia, printr-un oficial al său, a amenințat Norvegia suverană în clipa în care aceasta a anunțat ca va primi 300 de militari americani pentru efectuarea unor teste, nicidecum a unei baze militare americane. Rusia a declarat ca Norvegia și populația norvegiană vor suferi!!! Oare aceste declarații rusești nu sunt ale unor bolnavi psihic? Ce treabă are Rusia cu ce face Norvegia în curtea sa? (http://www.hotnews.ro/stiri-international-21390084-oficial-rus-rang-inalt-ameninta-norvegia-deveni-tinta-pentru-armele-nucleare-ale-rusiei-norvegienii-vor-suferi.htm)

România a primit de-a lungul timpului mai multe amenințări directe și indirecte din partea Rusiei. Cu ocazia scutului american antirachetă găzduit de către Polonia și România (celebrul Deveselu) Rusia a amenințat ambele state suverane că sunt luate în vizor. (http://www.hotnews.ro/stiri-international-21033415-putin-ameninta-romania-ati-putea-afla-raza-actiune-rachetelor-rusesti.htm)

Nu mai vorbim de Moldova care este sub un control masiv al Moscovei și care are o propagandă eficientă printre moldoveni să refuze unirea, iar printre români are destulă influență încât agenții dubli români din forurile de decizie ale țării de 26 de ani să nu facă gesturi de unire.

Rusia duce o propagandă puternică prin care își convinge proprii cetățeni de iminența unui război cu lumea occidentală. Cu alte cuvinte rușii sunt ținuți pregătiți pentru momentul oportun invaziei. (http://www.hotnews.ro/stiri-international-21387722-unul-din-doi-rusi-teme-tensiunile-dintre-rusia-occident-legate-siria-putea-declansa-treilea-razboi-mondial.htm)

Rusia a trecut peste vechile conflicte și și-a creat un aliat pe măsura sa, adică un stat la fel de totalitar, îndoctrinat în obiceiuri proaste și religie dogmatică, cu apucături imperialiste și gânduri de invazie, Turcia dictatorului extremist Erdogan.

Bănuiesc că ar exista un pact secret între Rusia și Turcia (Putin-Erdogan), precum cel vechi între Rusia și Germania (Molotov-Ribentrop) prin care cele două puteri își împart sferele de influență în Europa. Țarul Putin va invada estul european (nu e ceva nou), iar sultanul Erdogan va invada (deja invazia are loc) vestul european (ceva nou). Ceva atât de nou dar vechi în dorințe, Imperiul Otoman și-a dorit dintotdeauna să cucerească vestul european, nu reușise se pare până acum.

Firește înțelegerea asta n-ar fi putut avea loc fără concursul trădării Germaniei, prin Angela Merkel, care nu e ceva nou, vezi …Ribentrop. Diferența majoră față de cazul istoric este că Merkel trădează dublu acum și prin relația cu Putin și prin cea cu Erdogan.

Turcia este un real pericol prin faptul că sprijină un agresor, Rusia, în același timp face parte și din NATO, adică este în ambele tabere. Și din negoțul acesta, trage de timp și implantează în inima Europei obiceiuri retrograde și o populație străină ca mentalitate, ceea ce provoacă efecte. Turcia în urma eșecului loviturii de stat din acest an are ocazia să se răzbune pe interesele americane în UE, alăturându-se Rusiei. Căci cu siguranță lovitura de stat a fost un eșec al SUA, care simțise probabil trădarea Turciei.

Disprețul Turciei față de Europa, pe care și-o dorește musulmană și după tradițiile ei limitatoare, se poate observa într-o serie de declarații precum cea a premierului care spune că nu respectă nimic din libertatea de opinie specifică europenilor, măcar la nivel declarativ. (http://www.hotnews.ro/stiri-international-21390656-turcia-premierul-yildirim-sustine-nu-are-niciun-respect-pentru-standardele-europene-privind-libertatea-presei.htm)

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
decembrie 2021
LMaMiJVSD
« nov.  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>