Eliberarea si Libertatea NoastraTradătorii națiunii
Rugaminte
Comentariile la articole sunt binevenite
Inscriere…la articole

Eliberarea Noastră

New Graphic

We respect your email privacy

Subscriber Counter
Polls

Credeti ca este util acest site?

View Results

Loading ... Loading ...

PostHeaderIcon Tradătorii națiunii

-continuare la articolul-

Ce e națiunea și războiul naționalist al unui popor?

 Motto:”Națiunile sunt furate prin trădătorii plătiți de corporatocrație!

Ne aflăm în contextul unei comunități asaltate de vecinii săi, dușmanii săi sau, mai precis, de hoții săi, de leneșii săi. Ţin morţiş să repet aceşti termeni şi să-i întăresc cu fiecare ocazie. Revenind, putem presupune că aceasta fie a pierdut războiul, iar acum se află în acea pace umilitoare ulterioară conflictului, fie n-a avut nicio stare de beligeranță, însă în cazul uneia l-ar pierde. Este momentul propice pentru a fi cultivați trădători în comunitatea mai slabă.

Când trădarea ia naștere în cadrul națiunii învinse, se face prin cozile de topor care sunt mânuite de națiunea cuceritoare. Motivele pentru care cozile de topor devin … cozi de topor sunt: frica, dorința de a nu fi FURAT de către cotropitor, dar chiar și dorința de a FURA alături de cotropitor. De data asta însă furăciunea o va face în dauna propriilor săi semeni.

Cine ar fi cei mai ușor de corupt? O categorie poate fi cea a celor care au o serie de privilegii în fața comunității lor și nu vor să le piardă, în urma unui conflict armat care ar schimba sctructura de putere. În general, privilegiile astea (care mai ales daca sunt disproporționat de mari față de masa comunității) nu vin în urma unui efort, a unei munci speciale, ale unor calități și abilități speciale ale trădătorului, ci mai degrabă, în urma unui sistem social creat în timp care permite o distribuție nejustificată și inechitabilă de privilegii. Iar el este un favorizat al sorții şi nu vrea ca soarta să i se schimbe.

În cazul acesta pare că avem de-a face cu niște privilegiați aparținând comunității mai “slabe” care ar face orice sau destul de multe pentru a se păstra în vârful piramidei de putere. Sunt un fel de parveniți. Poate cândva în trecutul genealogic al familiei parvenitului, un strămoș al acestuia a făcut ceva remarcabil pentru comunitate, iar beneficiile s-au transferat și urmașilor săi. Urmași care în timp o viață în huzur i-a făcut să parvină.

Războiul unei națiuni este pierdut în clipa în care trădătorii fac pact cu agresorul hoț. Până “de curând” trădătorii aveau ca rol principal de a ajuta la pierderea bătăliei armate. Iar ulterior, urmau să fie un fel de aghiotanți ai noii puteri instalate.

În vremurile actuale însă trădătorii comunității se pun la dispoziția nu a unui militar, ci a unor specialiști economici, așa numiții asasini economici, care duc FURTUL unei comunități (țări) la nivelul unui război economic. Este cucerirea comunităților prin intermediul Corporatocrației.

Populația comunității nu vede acest război economic fiindcă e ascuns, nu e precum cel cu sabia și pușca unde agresorul este identificat. Însă într-o epocă tehnologizată, dacă un mare segment al populației este sărac și nivelul de trai are sincope, acestea reprezintă niște semne certe că respectiva comunitate se află cucerită economic, în cadrul unui război economic pierdut din cauza trădătorilor care au ales să fure și ei alături de ocupanții invizibili.

Priviți țările lumii a treia, nedezvoltate. Veți găsi acolo două lumi: marea masă a comunității sărăcite și conducătorii bogați și puternici ai acesteia. Ultimii în fața asaltului unei comunități puternice au avut de ales între a se opune sau nu. Și au preferat menținerea status quo-ului existent care le garanta privilegiile de până atunci. Și uite așa au apărut trădătorii comunităților lumii a treia, supuși ordinelor asasinilor economici.

E adevărat că multe țări din lumea a treia chiar nu au resurse de trai, însă și acolo unde acestea există, valorificarea lor o fac corporațiile comunităților avansate miltar și tehnologic.

http://postmioritix.blogspot.ro

http://postmioritix.blogspot.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Idei forță
Calendar de Scriitura
mai 2024
LMaMiJVSD
« nov.  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Statistici Google Analytics
generate de GADWP 
Follow Us
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Views

Showeblogin Facebook Page

SuperWebTricks Loading...
Likeuri

<iframe src=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″ width=”330″ height=”490″ style=”border:none;overflow:hidden” frameborder=”0″ scrolling=”no”><a href=”http://secure.pinnion.com/pepl/webWidget.php?id=46421&key=MjM5MjBiN2M5NTJhYTc3ZTExNjE0OWY2Nzk4YWUxMjI.&al=1″>Vreti sa colonizam si alte planete?</a></iframe>